Client's comments

"Thank You EVITA!
It was a Fantastic week! Thank You All for being there,
im so Glad i met You All! You came with the Sun, and along some Lovely Energy too...... Im so Grateful for every second of My some kind of Sparkling Yoga Holiday -stretching beyond reality, firebreathing, chakraspinning... ;) To me it was Perfect timing, a Great Gift at so many levels in me, and now My Heart sings.. Knowing new adventures is right around the corner!
Have a Wonderful LifeJourney. All You Beautiful Souls.......

 

Lots of Love from Kate"


"Just wanted to say thanks for your lovely message from last week – it was a really nice welcome when I got into work the next day and I am passing on the verse to other friends to brighten their day too. See you Sunday – am loving my yoga sessions, thanks for your time, gentle approach (with a newcomer!) and wonderful energy x Sarah
PS And I DID sleep well !

Best regards
Sarah Geden
Marriott's Marbella Beach Resort"


"EVITA
Tack för en underbar vecka hos Dig. Det var mycket över mina förväntningar. Den goda maten, den härliga naturen och den sköna värmen. Jag är glad att jag orkade deltaga vid alla yogapass. Det stärkte mitt självförtroende att än är jag inte för gammal. Hoppas att Du kan få lindring för din svåra ryggvärk. Vi sänder ljusa tankar till Dig dagligen och önskar dig bättring.
Kram och än en gång tack
Ellen"


"Tack EVITA för en underbar kvällsmeditation...Fan va du är proffsig(det vet du säkert redan) men jag säjer det ändå ....jag skulle nog behöva meditera kände jag ..det är verkligen mycket som kommer upp i en när man sitter sådär ...just ikväll var det lite sorg i hjärtat över många olika saker ,men det var bra .Jag är så glad och Tacksam att jag träffat dej ..för du är så mänsklig och har alla sidor en underbar människa kan ha och Tack snälla du för att vi fick låna bilen till Ronda .Jag tog Ulfhild till det caféet där vi var med dej förra gången för hon hade aldrig varit i Ronda innan så det blev lyckat.  Jag hoppas jag har din senaste hemadress för jag vill skicka lite grejor till dej (allt utom växter) så fort jag kommer hem.  Sussgott fina Du. kraaaaaam Silla"


"EVITA - you are the best!
Jag är glad för att du sprider änglar..det känns riktigt bra! Tack!!
 Våren har kommit till Sverige (Skåne) och det är underbart! Jag längtar till sommaren och tills när jag håller vår dotter i famnen..Emma & Martin längtar med! Helt otroligt hur livet kan förändra sig.. från att tagit ett beslut om inga fler barn, trots viljan men rädsla för att kroppen inte ska hålla .. också åker man till Spanien på yogakurs, pratar med andra kvinnor om barn, familj och ålder.. att man inte alls är för gammal.. plötsligt öppnas dessa stängda dörrar.. och jag blir gravid!! -UTAN missfall! Det är fortfarande så overkligt! Men jag är så glad!!
-Just nu sparkar hon förfullt..:0)
 ha det bra och vi hörs av!
Varma kramar!!
Nina"


"Hej EVITA och tack för en fantastisk och mycket inspirerande vecka, jag känner mig lugn som en filbunke fylld av energi o glädje. Du är en fantastisk person men det vet du nog redan. Jag är intresserad av att återkomma nästa år samma period.
Bamsekram Maud Nilsson"


Niklas in the mountains

Ulrika in the hammock

Jan on the sofa

Carina by the pool